Fudbalski vikend na talasima Radio Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2022, 14:55

Fudbalski vikend na talasima Radio Novog Sada

Ovog vikenda nastavlja se fudbalski karavan Superlige Srbije u fudbalu. U petak od 17 časova kolo otvaraju "Novi Pazar" i "Mladost" iz Lučana. U subotu su na programu tri utakmice. Od 15 časova u Bačkoj Topoli "TSC" će od 15 časova ugostiti ekipu "Radnika", od 17 časova u Ivanjici će se sastati "Javor" i "Voždovac", dok će se duelom "Napretka" i "Kolubare" u Kruševcu od 19 časova okončati subotnje superligaško >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fudbalsko popodne.

I u nedelju slede više nego zanimljivi dueli "Spartaka" i "Radničkog" iz Kragujevca od 15 časova, zatim će uslediti gostovanje "Crvene zvezde" u Novom Sadu na "Karađorđu" ekipi "Mladosti GAT". Taj duel je zakazan za 17 časova, a dva sata kasnije u Beogradu je zakazan duel između "Partizana" i novosadske "Vojvodine".

Trinaesto kolo Superlige Srbije biće završeno u ponedeljak od 16 časova utakmicom "Čukarički" – "Radnički" Niš.

Radio-televizija Vojvodine i Prvi program Radija u emisijama "Sportska subota" i "Sport i razonoda" prati kretanje rezultata na svim superligaškim i prvoligaškim terenima.

Sa stadiona i utakmica koje igraju vojvođanski superligaši, u subotu "TSC" – "Radnik" i u nedelju "Spartak" – "Radnički 1923", "Mladost GAT" – "Crvena zvezda" i "Partizan" – "Vojvodina", atmosferu sa stadiona preneće u kombinovanim prenosima i reporteri Radio Novog Sada.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.