Fudbalski transferi: Vidić prihvata da sedi na klupi, Murinjo pazari u Barseloni, rebus Juventusa

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jul.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski transferi: Vidić prihvata da sedi na klupi, Murinjo pazari u Barseloni, rebus Juventusa

Fudbalsko tržište je "eksplodiralo" poslednjih dana. Stotine miliona evra su i igri, "bombe" padaju, a u epicentru su i srpski fudbaleri. El Šaravi "knez", Kasiljas na korak od Porta, Murinjo "zagrizao" za Pedra.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

18.23 - U pregovore sa Akselom Vicelom, osim Milana, ušao je i Juventus. Belgijanac se pominje kao moguća >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zamena za eventualni odlazak Pola Pogbe ili Artura Vidala. Podsetimo, pre nekoliko dana iz torinskog kluba stigla je jasna poruka da Francuz i Čileanac neće napustiti klub ovog leta. Rebus u režiji "Stare dame"...

10.47 - Gde će Aleksandar Mitrović? Njegov menadžer Pini Zahavi kaže da on ide u Njukasl, ali pita se i Anderleht, koji gaji nadu da može da inkasira više od 18 miliona evra koliko nude "svrake".

- Razgovaramo i sa drugim klubovima. Hoće li njegova budućnost biti u Italiji? Ne mogu da navodim imena klubova. Samo ću reći da smo veoma zauzeti - izjavio je sportski direktor Anderlehta Herman van Holsbek portalu Calciomercato.it.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.