Fudbalski transferi: Kasilja u Real, očekuju se dva pojačanja u Junajtedu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski transferi: Kasilja u Real, očekuju se dva pojačanja u Junajtedu

Tržište je sve "vrelije", transferi sve zanimljiviji, cene sve veće. Mitrović ide na Ostrvo, ali ne u NJukasl, Turke svi "ispalili", Juve i Bajern spremni na dil. Srbin kod Srbina, Mozes ponovo meta Totenhema. Mančester bi još da dovodi...

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

15.45 - Španski golman i doskorašnji član Espanjola Kiko Kasilja novi je član Real Madrida, potvrđeno je na sajtu katalonskog kluba. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prenose španski mediji "kraljevići" će za transfer Španca izdvojiti približno šest miliona evra.

14.59 - Juventus je ponudio Laciju 25 miliona evra za ofanzivnog vezistu Felipea Andersona.

12.40 - Nikola Vujadinović novi je član kineskog Pekinga koji sa klupe predvodi njegov sunarodnik, nekadašnji strateg Partizana, Aleksandar Stanojević. Vujadinović je jesenas trenirao sa crno-belima, ali nije bilo adekvatne ponude, pa je drugi deo sezone proveo u Osasuni.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.