Fudbalski teren zamenila Onli fansom: Nekadašnja zvezda Čarltona zrači u prozirnoj haljini

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 14:05

Fudbalski teren zamenila Onli fansom: Nekadašnja zvezda Čarltona zrači u prozirnoj haljini

Bivša fudbalerka je prikupila ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama otkako je postala zvezda Onli fansa.

Na njenim najnovijim snimcima, koje je podelila sa svojih 332.000 pratilaca, Madlen je pozirala u providnoj zelenoj haljini ispred slikovitog zalaska sunca.

Njene horde obožavalaca su ostale bez teksta, te su snimci brzo dostigli hiljade lajkova. Jedan fan je prokomentarisao: "Kakav pogled."

Dok je drugi fan jednostavno napisao: "Taj zalazak sunca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i tvoja haljina su potpuno veličanstveni." Treći je dodao: "Prelep pogled."

Ova 22-godišnjakinja nedavno je oduševila fanove dok je pozirala u beloj haljini.

Bivši as Čarltona, odlučila je da kopačke i travnati teren zameni Onli fans platformom, i vrlo brzo postala je popularna i viralna na ovoj mreži.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.