Fudbalski savez Srbije donirao 1.000 stolica za tribine stadiona u Kuršumliji

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jun.2020, 10:09

Fudbalski savez Srbije donirao 1.000 stolica za tribine stadiona u Kuršumliji

Nakon rekonstrukcije tribina jedinog fudbalskog stadiona u Kuršumliji, Fudbalski savez Srbije je donirao 1.000 stolica čijom će ugradnjom ljubitelji sporta moći u mnogo boljim uslovima da posmatraju utakmice svojih klubova. Vrednost donacije FSS je 10.000 evra.

Direktor Sportskog centra Kuršumlija Dragan Simić kaže da će, nakon višedecenijskog problema, građani Kuršumlije sada moći mnogo lagodnije i sa uživanjem da posmatraju utakmice svojih klubova na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gde se takmiči 6 ekipa.

Ovo je jedini stadion u Kuršumliji gde se takmiči 6 ekipa, od kojih su tri ekipe seniora i tri ekipe mlađih kategorija, muških i ženskih, a takođe se na našem stadionu takmiči i ekipa sa Kosova i Metohije u prvenstvu FS Region istočne Srbije Zona “Jug”. S obzirom na to da u klubovima trenira veliki broj dece, nadamo se da će uskoro u Kuršumliji biti izgrađen još jedan fudbalski teren – ističe Simić.

Stolice će biti montirane u narednom periodu, tako da će navijači već od početka naredne fudbalske sezone moći da ih koriste.

Inače, gradski stadion u Kuršumliji je do sada imao montažne tribine koje su bile potpuno urušene i propale, pa je pretila opasnost da se ljudi koji dolaze na stadion povrede. Završetkom ovog posla, sportisti očekuju još veću popularnost fudbala kod najmlađih Kuršumličana, ali i bolje rezultate klubova sa teritorije opštine Kuršumlija.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.