Fudbalski savez BiH očekuje drakonska kazna zbog dešavanja u Zenici?

Izvor: Blic, 10.Jun.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbalski savez BiH očekuje drakonska kazna zbog dešavanja u Zenici?

Fudbalski savez BiH očekuje žestoka kazna zbog dešavanja za vreme i nakon utakmice na Bilinom polju u Zenici između Bosne i Hercegovine i Grčke, u okviru šestog kola kvalifikacija za SP u Rusiji.

UEFA delegat na ovom susreta Kristijan Šmulceru zabeležio je napad Edina Džeke na Kostasa Manolasa, ubacivanje predmeta u teren, kao i udaranje Janis Janiotasa od strane pomoćnog trenera u stručnom štabu BiH Stefana Žilija.

Naveo je i napad na grčke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navijače na tribinama, javljaju Sportske.ba.

Objavljen snimak na kojem se vidi kako Žili izbija zub grčkom igraču

Sve ovo će uticati da krovna kuća bh. fudbala bude drakonski kažnjena.

Posebno ako se uzme u obzir i dešavanja u novembru kada su se ove dve selekcije sastale u Atini, a nakon kojih je Disciplinski komitet FIFA kaznio obe fudbalske asocijacije.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte kako pomoćnik selektora BiH nokautira i izbija zube reprezentativcu Grčke?!

Izvor: SandzakPress.net, 10.Jun.2017

Grčki portal Gazetta.gr objavio je snimak kompletnog incidenta na Bilinom polju nakon završetka utakmice kvalifikacija za SP u Rusiji BiH – Grčka (0:0). Kako se može vidjeti, počelo je sukobom saigrača iz Rome, Našeg Edina Džeke i Manolasa. Ispočetka verbalni, a zatim i fizički sukob vjerovatno...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.