Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Nov.2017, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: Super liga Srbije, 17. kolo

Od 17. do 19. novembra nastavlja se Super liga Srbije 2017/18. a na programu je 17. kolo u kom je derbi utakmica Napredak – Čukarički. Po već ustaljenom običaju, u petak (17. novembar, 17.00) igra se jedan meč a sastaće se Mladost i Radnički. Program u subotu, 18. novembra, počinje od 16.00 kada se na … The post Fudbal: Super liga Srbije, 17. kolo appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Pešićeva prognoza - Zvezda će daleko dogurati?

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2017

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je danas da je on i njegovi saigrači razmišljaju jedino o predstojećoj utakmici protiv Rada u Super ligi Srbije, ali je priznao da se "provuče i neka misao" o meču protiv beloruskog BATE Borisova u Ligi Evropa...Posle dvonedeljne reprezentativne pauze,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.