Krenuo sam davno: Izložba posvećena Milanu Delčiću-Delči u Ateljeu 212

Izvor: Blic, 15.Nov.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenuo sam davno: Izložba posvećena Milanu Delčiću-Delči u Ateljeu 212

Izložba fotografija "Krenuo sam davno", posvećena kultnom multimedijalnom umetniku i pevaču grupe "U škripcu" Milanu Delčiću-Delči (1960-2011), biće otvorena na njegov rođendan 19. novembra (19) u beogradskom Ateljeu 212.

Posetioci će u nedelju, u foajeu Ateljea 212, najpre moći da vide fotografije Delče i grupe "U škripcu", kao i neke privatne umetnikove stvari. Potom će od 19.30 na Velikoj sceni "Mira Trailović" sastav "Magic Bush" sa gostom Darkom Grujićem održati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << besplatan mini-koncert na kome će izvesti odabrane pesme grupe "U škripcu" i Delčine solo karijere.

Jednodnevnu izložbu "Krenuo sam davno" organizuje Rok muzej, uz podršku Gradskog sekretarijata za kulturu Grada Beograda, Organizacije za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora i koncertne agencije Long Play, a ulaz će biti slobodan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izložba „Krenuo sam davno“ posvećena Delči

Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Nov.2017

U Ateljeu 212, 19. novembra, biće otvorena jednodnevna izložba fotografija „Krenuo sam davno“, posvećena kultnom multimedijalnom umetniku i pevaču grupe U škripcu, Milanu Delčiću Delči (1960-2011). Posetioci će u nedelju, u foajeu pozorišta, najpre od 19.00 moći da vide fotografije Delče...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.