Fudbal : Omladinska liga – OFK Bor – FK Dinamo Vranje 1:1

Izvor: MC Bor, 02.Sep.2013, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal : Omladinska liga – OFK Bor – FK Dinamo Vranje 1:1

2.septembar.Bor
Autor : S.Ranđelović

U okviru drugog kola Lige omladinaca Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije , u subotu je u Boru odigrana utakmica između omladinaca OFK Bor-a i Dinama iz Vranja.  Utakmica je završena nerešenim rezultatom 1:1, iako su i jedna i druga ekipa imale prilike da osvoje sva tri boda. Prvo poluvreme pripalo je gostujućim fudbalerima koji su došli u vođstvo u 42. minutu golom Petrovića koji je iskoristio priliku koja mu se ukazala posle jednog brzog kontranapada Dinama . Drugo poluvreme počelo je dobro za domaće koji su izjednačili već u 49. minutu lepim golom Trajkovića. Borski omladinci su koristili prednost igrača više (u 40. minutu isključen je M.Trajković zbog vređanja pomoćnog sudije) i konstantno vršili pritisak ka golu gostiju. Imali su mladi fudbaleri Bora nekoliko dobrih prilika da potpuno preokrenu rezultat, ali je nedostajalo malo sreće u završnici. Lopta je nekoliko puta pogađala okvir gola golmana Šešivarevića, ili je odlazila zamalo pored gola. Najbolju priliku borski igrači imali su u 90. minutu , kada je sudija Radičević opravdano dosudio jedanaesterac . Loptu je na belu tačku namestio najbolji igrač utakmice Marko Ostojić, koji je do tada zadavao mnogo muka gostima svojim prodorima po desnoj strani i odličnim centaršutevima. Usledio je snažan udarac, ali je lopta otišla preko gola. U 90. minutu isključen je još jedan igrač gostiju Jovanović koji je posle dosuđenog penala protestvovao i pljunuo u pravcu glavnog sudije. Treba reći da su borski omladinci u ovom meču bili oslabljeni jer je nekoliko igrača istog dana nastupalo za prvi tim OFK Bora koji je gostovao u Prahovu.
OFK BOR : Stojčić; Ostojić; Ristić (Kolarević od 46.min.); Arizanović ( Mihajlović od 68. min.); Ranđelović; Mitrović; Božić; Gavrilović ( Šeklić od 46.min.); Aleksić; Davidović (Gualtijeri od 46.min.) ; Trajković;
Trener: Saša Ilibašić
FK Dinamo Vranje : Šešivarević; Stojković; N.Stojanović; Mihajlović; M.Trajković; Cvetković; Stamenković (S.Stanković od 75.min.); Jovanović; Petrović ( Donić od 82. min.); Stojanović ; Ristić ( Andrejević od 78.min.)
Trener : Dragan Stojanović.
Sudije : M.Radičević; B.Knežević; M.Stamenković; (svi iz Bora) ; Delegat : D.Dulović (Bor);  Strelci : Trajković 49.min. za Bor; Petrović u 42. min. Žuti kartoni: Šeklić (Bor); Mihajlović; Petrović; Ristić; Stojanović; (Dinamo)
Crveni kartoni : Trajković; Jovanović (Dinamo).


Podeli/Sačuvaj
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarka : ŽKK BOR – ŽKK Radnički Kragujevac 53:78

Izvor: MC Bor, 02.Sep.2013

02.septembar.Bor. Autor : S.Ranđelović. ŽKK BOR – ŽKK Radnički Kragujevac 53:78 (14:22 ; 09:16 ; 14:25 ; 16:15 ). . Košarkašice Bora su u subotu imale još jednu proveru protiv prvoligaške ekipe Radničkog iz Kragujevca. Mlada borska ekipa je i pored poraza ostavila dobar utisak...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.