Košarka : ŽKK BOR – ŽKK Radnički Kragujevac 53:78

Izvor: MC Bor, 02.Sep.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka : ŽKK BOR – ŽKK Radnički Kragujevac 53:78

02.septembar.Bor
Autor : S.Ranđelović
ŽKK BOR – ŽKK Radnički Kragujevac 53:78 (14:22 ; 09:16 ; 14:25 ; 16:15 )

Košarkašice Bora su u subotu imale još jednu proveru protiv prvoligaške ekipe Radničkog iz Kragujevca. Mlada borska ekipa je i pored poraza ostavila dobar utisak i dosta se dobro borila sa znatno iskusnijim i fizički jačim protivnicama. Trener Petković pogotovo može biti zadovoljan igrom u odbrani i angažovanjem svojih igračica. Da je šut malo bolje služio borske košarkašice , rezultat je mogao da bude i povoljniji po njih. U svakom slučaju ova mlada ekipa je dokazala da ima potencijal i da će se ove sezone boriti za ulazak u prvu žensku ligu. Za veće domete ovoj ekipi nedostaje bar jedna igračica na poziciji centra kako bi se ravnopravno takmičile sa najboljim srpskim ekipama.
ŽKK BOR : Vučković.D 13; Ćirov. I 12; Milutinović.T 2; Jozić.J 10; Mijaković.S 2; Todorov.T; Todorov. M ; Sulejman.M 9; Piljević.A 3 ; Golubović.T 2; Trener :  Petković.RŽKK Radnički Kragujevac : Jevtić.V; Naumčev.N 4; Todorović.M 2; Živadinović.A ; Katić.A 13; Jovanović.M 11; Dimić.S 4; Špikić.M 3; Tašović.I 6; Svetozarević.S 2;  Popladijević.V 2; Milić.N 25. Trener : Despotović.N
Sudije : Milovanović.D (Kragujevac) i Jovanović.S (Bor)
U predigri ove utakmice odigran je i meč između pionirskih ekipa ova dva kluba . Gošće iz Kragujevca pobedile su sa 71:46. U ekipi Bora najbolje su bile Tucić sa 15 poena ,Gavrić sa 9, Stamenković 8, Živić 6. Za kragujevačku ekipu nastupale su i neke igračice koje igraju i u prvom timu iako su još uvek pionirke , ali i neke igračice koje su rođene 2002 i 2003 godine koje su pokazale izuzetan talenat. Borske košarkašice su pokazale da ženska košarka u Boru ima perspektivu i verujemo da će neke od ovih devojčica uskoro konkurisati i za najbolji sastav. mlađe pionirke Bora igrale su protiv boljevačkog Rtnja i izgubile rezultatom 10:31.



Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.