Fudbal: JSL - 16. kolo

Izvor: Studio B, 27.Feb.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal: JSL - 16. kolo

Utakmicama 16. kola nastavljeno je takmičenje u Super ligi Srbije, a samo tri ekipe ostvarile su pobede.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su javor na svom terenu sa 2:1 (0:0), u 16. kolu Super lige Srbije. Javor je poveo golom Marka Momčilovića u 52. minutu, a Zvezda je izjednačila u 58. pogotkom Vukan Savićevića i preokrenula rezultat u svoju korist četiri minuta kasnije golom Luke Milunovića. Crvena zvezda sada ima je na drugom mestu, dok je Javor na sedmom mestu tabele >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Super lige Srbije.

Vojvodina se tako vratila na treće mesto na tabeli, pošto je iskoristila kiks Jagodine, koja je izgubila od Hajduka sa 3:0. Crveno-beli imaju 31 bod, dok je Smederevo na začelju sa osam bodova. Kuljani su se tako sa 14. popeli na 10. mesto na tabeli sa 16 bodova, dok je Jagodina sada četvrta sa 29.   

Fudbaleri Radničkog i Rada odigrali su u Kragujevcu 1:1. Rad je zadržao peto mesto na tabeli i ima 26 bodova, a Radnički je ostao pretposlednji sa 13 bodova.  

U duelu ekipa iz sredine tabele Saprtak i Sloboda su u Subotici podelili bodove 2:2. Sloboda je sada na šestom mestu sa 24 boda, dok Spartak zauzima osmo mesto sa bodom manje.  

Bez golova završene su utakmice u Nišu između Radničkog i Novog Pazara i u Novom Sadu, gde su igrali Donji Srem i OFK Beograd. 
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Jagodina,   Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.