Fudbal, Francuska i Albanija: Makron se izvinio Rami zbog pogrešne himne

Izvor: Danas, 09.Sep.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbal, Francuska i Albanija: Makron se izvinio Rami zbog pogrešne himne

LIONEL BONAVENTUREAlbanski navijači su dvostruko bili uvređeni – posle peha sa himnom, nazvali su ih Jermenima Francuski predsednik Emanuel Makron izvinio se albanskom premijeru Ediju Rami, nakon što je u Parizu, pred početak utakmice Francuska – Albanija, umesto albanske puštena himna Andore. Reprezentativci Albanije izgledali su zbunjeno kada se na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo […] Članak Fudbal, Francuska i Albanija: Makron se izvinio Rami zbog pogrešne himne se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbal, Francuska i Albanija: Makron se izvinio Rami zbog pogrešne himne

Izvor: B92, 09.Sep.2019

Premijer Albanije Edi Rama od Makrona dobio "iskreno izvinjenje” nakon dvostrukog gafa Francuza na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo...Francuski predsednik Emanuel Makron izvinio se albanskom premijeru Ediju Rami, nakon što je u Parizu, pred početak utakmice Francuska - Albanija, umesto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.