Fomenko: Ne plašimo se Francuske

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2013, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fomenko: Ne plašimo se Francuske

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Mihail Fomenko rekao je da se njegov tim ne plaši susreta sa Francuskom u baražu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

 

"Moramo da se pripremimo i ne razmišljamo kako bi bilo da smo izvukli nekog drugog. Francuska je dobar tim, ali ne bojimo se", rekao je Fomenko ukrajinskim medijima.

 

Ukrajina i Francuska >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sastaće se 15. i 19. novembra u baražu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

 

U preostalim mečevima sastaće se Grčka - Rumunija, Island - Hrvatska i Portugal - Švedska.

 
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo,   Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fomenko: Ne plašimo se Francuske

Izvor: Dzungla.org, 22.Okt.2013

Selektor fudbalske reprezentacije Ukrajine Mihail Fomenko rekao je da se njegov tim ne plaši susreta sa Francuskom u baražu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.