Ferstapen otkrio za koga navija u Premijer ligi

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 12:49

Ferstapen otkrio za koga navija u Premijer ligi

Svetski šampion u Furmuli 1, Maks Ferstapen, otkrio je da voli da gleda i fudbal.

Holanđanin je uoči trke na stazi u Silverstonu otkrio i za koji klub iz Premijer lige navija.

"Da, ja sam navijač Mančester junajteda. Nije da sam sad neki težak navijač. Redovno pričam sa Virdžilom van Dajkom i drugim igračima Liverpula. Ja uživam kada gledam dobar meč, kad vidim sjajan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbal, a Premijer liga je najbolja jer ima mnogo sjajnih igrača", otkrio je Ferstapen.

Kao navijaču kluba sa Old Traforda sigurno mu nije bilo lako što je Mančester siti osvojio triplu krunu protekle sezone.

"Mislim da Siti osvaja i previše, ali isto to može da se kaže i za nas iz Red Bula! Drugi jednostavno moraju da budu bolji", dodao je Maks.

Upitan je i o šansama Holandije na Euro 2024.

"Teško pitanje, još nismo tamo gde želimo da budemo, ali sa Kumanom na kormilu nadam se da će sve biti dobro. Veliki sam navijač, ali sam i realan, trenutno nemamo najbolju reprezentaciju. Opet, ne morate ni biti najbolji ako ste dobar tim i igrate zajednički, ne trebaju vam super zvezde. Sve je do dobre taktike, pa hajde da vidimo, moraju samo da igraju više timski i da se ne menjaju igrači tek tako", zaključio je Ferstapen.

Trka na stazi u Silverstonu počinje u 16 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.