Feguli u Valensiji do 2016.

Izvor: B92, 04.Jan.2013, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feguli u Valensiji do 2016.

Španski fudbalski prvoligaš Valensija saopštila je u četvrtak da je napadač Sofijan Feguli pristao da produži ugovor sa klubom za još dve godine, do 2016.

Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni.

Feguli se proslavio prošle sezone, kada je sjajno zamenio u napadu Huana Matu, koji je otišao u Čelsi.

Ovaj 23-godišnji Francuz postigao je tri gola za Valensiju ove sezone, koja mu je treća u ovom špansku klubu. Valensija je prošla u drugu fazu Lige šampiona, a trenutno je deveta na tabeli Primere.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pato prešao u Korintijans

Izvor: BanjalukaLive.com, 04.Jan.2013

Kada je 2007. godine kao tinejdžer došao u Milan očekivalo se da Pato zamijeni sunarodnike Kaku i Ronaldinja i postane veliko ime svjetskog fudbala. Česte povrede omele su ga u tome, pa je prošle sezone odigrao samo 11 utakmica, a ove četiri. Ukupno je 150 puta nastupao za Milan i postigao 63...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.