FUDBALSKA UTAKMICA SE PRETVORILA U BOKS MEČ: Trener tukao sudiju, malo na terenu, malo u tunelu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023, 13:32

FUDBALSKA UTAKMICA SE PRETVORILA U BOKS MEČ: Trener tukao sudiju, malo na terenu, malo u tunelu (VIDEO)

Domaćin poražen.

Na utakmici druge lige Bosne i Hercegovine između ekipa Rudara iz Kaknja i Tomislava u kojoj su gosti slavili sa 2:1 dogodio se incident kada je trener domaćeg tima Bećir Mehanović fizički nasrnuo na sudiju i zadao mu nekoliko udaraca. Sve je počelo na samom terenu kada je Mehanović udario glavnog sudiju Suada Nurića u stomak, a zatim ga u tunelu udario u glavu.

 - Navedeni trener poslije utakmice je psovao službenim licima cijelo vrijeme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i udarao nogom u vrata gdje su se nalazile sudije utakmice - navodi se u zapisniku.

Međutim, Mehanović je ubrzo za medije u Bosni i Hercegovini  demantovao da je udarao sudiju.

 - Jasno je viđeno da sudiju nisam udario na terenu, a svima je takođe jasno da zbog svoje agresivnosti nisam bio u mogućnosti da dođem do glavnog sudije, a kamoli da ga udarim. Njegovi navodi su samo pranje lošeg suđenja i direktnog uticaja na rezultat - rekao je Bećir Mehanović.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.