Skandal u BiH – trener pesnicama tukao sudiju

Izvor: B92, 01.Okt.2023, 11:53

Skandal u BiH – trener pesnicama tukao sudiju

Na utakmici drueg lige BiH između ekipa rudar Kakanj i Tomislava trener domaćih Bećir Mehanović fizički je nasrnuo da sudiju i zadao mu više udaraca.

Sve je počelo na samom terenu kada je Mehanović udario arbitra u stomak, a onda ga je u tunelu udario u glavu.

Kako se navodi u zapisniku sa utakmice koji je dostupan u "Commet" sistemu krovne kuće BiH fudbala, trener Rudara Bećir Mehanović pesnicom je udario glavnog sudiju Suada Nurića u stomak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U zapisniku piše da je trener Rudara udario sudiju i u tunelu pri ulasku u službene prostorije. Tada ga je udario u glavu.

"Navedeni trener poslije utakmice je psovao službenim licima cijelo vrijeme i udarao nogom u vrata gdje su se nalazile sudije utakmice", navodi se u zapisniku.

Mehanović je nedugo potom, za medije u BiH, demantovao da je udarao sudiju.

"Jasno je viđeno da sudiju nisam udario na terenu, a svima je takođe jasno da zbog svoje agresivnosti nisam bio u mogućnosti da dođem do glavnog sudije, a kamoli da ga udarim. Njegovi navodi su samo pranje lošeg suđenja i direktnog uticaja na rezultat", rekao je Bećir Mehanović za Meridiansport BiH.

Rudar Kakanj je na svom terenu izgubio od Tomislava u okviru 8. kola Prve lige BiH (1:2).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FUDBALSKA UTAKMICA SE PRETVORILA U BOKS MEČ: Trener tukao sudiju, malo na terenu, malo u tunelu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2023

Domaćin poražen...Na utakmici druge lige Bosne i Hercegovine između ekipa Rudara iz Kaknja i Tomislava u kojoj su gosti slavili sa 2:1 dogodio se incident kada je trener domaćeg tima Bećir Mehanović fizički nasrnuo na sudiju i zadao mu nekoliko udaraca. Sve je počelo na samom terenu kada je Mehanović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.