FUDBAL SE KONAČNO VRATIO: Srbin pocepao mrežu, ceo svet BRUJI o tome (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 15:54

FUDBAL SE KONAČNO VRATIO: Srbin pocepao mrežu, ceo svet BRUJI o tome (VIDEO)

U centru pažnje je.

Tokom pandemije korona virusa fudbal se igrao u svega nekoliko država, a od ovog vikenda najvažnija sporedna stvar se vratila i u Južnoj Koreji. Nova sezona je počela u subotu, a već u nedelju je srpski internacionalac Aleksandar Paločević postigao gol za svoj Pohang u pobedi nad Busanom od 2:0.

S obzirom na to da fudbala nema u skoro celom svetu, svi ljubitelji najpopularnijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sporta su ispratili uvodno kolo prvenstva Južne Koreje, a tak i utakmicu između Pohanga i Busana.

Domaći tim je slavio rezultatom 2:0, a drugi gol na meču postigao je Paločević iz penala u 71. minutu. Pre toga je u 24. minutu mrežu gostiju zatresao Stanislav Iljutčenko.

Pogodak bivšeg fudbalera OFK Beograda, Sinđelića, Voždovca i Vojvodine možete videti na 2:00 minutu snimka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka Sergeja Milinkovića-Savića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.