FSS: Sramno suđenje Anđelovskog u Čačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Sramno suđenje Anđelovskog u Čačku

U Fudbalskom savezu Srbije (FSS), kako večeras prenosi Blic, ogorčeni su skandaloznim suđenjem Novice Anđelovskog i njegovih pomoćnika u Čačku i faulom koji je dosuđen u 96. minutu, posle kog je Partizan došao do pobede nad Borcem sa 2:1.

"To nije prvi put da se pomaže Partizanu u režiji ovog arbitra. Anđelovski je pomogao Partizanu i protiv Napretka, kada je postignut gol u 96. minutu iz nedozvoljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozicije. Koliko u ponedeljak biće održana hitna sednica, na kojoj će biti diskusije oko skandaloznog suđenja u Čačku, a arbitri na čelu sa glavnim sudijom meča Anđelovskim biće kažnjeni i po svemu sudeći, skinuti sa liste arbitara", rečeno je Blicu iz FSS.

Zvezda: Sprega Partizana i FSS, nemamo pravo da ćutimo

Fudbalski klub Crvena zvezda večeras je, posle pobede Partizana protiv Borca u Čačku sa 2:1, optužio crno-bele da su u sprezi sa predsednikom Fubdalskog saveza Slavišom Kokezom.

Partizan je slavio u Čačku pogotkom Zorana Tošića u 97. minutu, nakon što je glavni sudija Novica Anđelovski prvobitno produžio meč za pet minuta, a prethodno dosudio penal u 88. minutu.

"Sramna sprega FSS i FK Partizan se nastavlja. Sudijska bruka koja se desila večeras u Čačku samo je nastavak scenarija i režije iz prošle sezone kada je Crvenoj zvezdi, koja je čitavu sezonu bila prva na tabeli sa šest bodova prednosti, titula oteta u finišu prvenstva. Ćutali smo i trpeli evo 15 utakmica ove sezone, ali na ćutanje nemamo više pravo zbog armije Zvezdinih navijača, zbog slavne istorije našeg kluba i velike budućnosti koju planiramo", navodi se u saopštenju crveno-belih.

FK Crvena zvezda tvrdi da ima dva protivnika u borbi za titulu: Partizan i FSS i da će oni sve učiniti da ih zaustave.

"Zato pozivamo zvezdaše da sada budu uz klub svom snagom jer se moramo sačuvati od ove podmukle kampanje da se Zvezda sruši. Pljačka u režiji FSS se nastavlja i ove sezone, iz utakmice u utakmicu FK Partizan ima sudijsku pomoć i vetar u leđa. Sve je isto kao u vreme bivšeg predsednika FSS (Tomislava Karadžića). U stvari sada je još gore, sadašnji predsednik FSS direktno i delegira i ocenjuje sudije Superlige, a to što se on krije iza raznih komisija ne može nikoga da prevari", kaže se u saopštenju.

"Postavljamo otvoreno pitanje predsedniku FSS: da li je njegovo naređenje i ove sezone da FK Partizan mora biti šampion? Da li njemu uspešna Crvena zvezda toliko smeta da on ne dozvoljava Crvenoj Zvezdi da bude šampion?", poručuju sa stadiona "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.