Sudija Anđelovski pred suspenzijom!

Izvor: B92, 29.Okt.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija Anđelovski pred suspenzijom!

Kako se nezvanično saznaje, FSS ogorčen je na suđenje Novice Anđelovskog u Čačku i faul u 96. minutu posle kog je Partizan pobedio Borac.

Fudbaleri Partizana pobedili su Borac na gostujućem terenu u poslednjem trenutku golom Zorana Tošića iz slobodnog udarca sa 2:1.

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije, navodno su nezadovoljni suđenjem Novice Anđelovskog, koji je sudio i meč Partizana protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Napretka, kada su crno-beli u 96. minutu došli do pobede.

U ponedeljak bi trebalo da bude održana hitna sednica, na kojoj će biti diskusije, a arbitri na čelu sa glavnim sudijom meča Novicom Anđelovskim bice kažnjeni i po svemu sudeći, skinuti sa liste arbitara.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna reakcija: Anđelovski pred suspenzijom! FSS nije zaboravio ni Partizanov gol Napretku u 96. minutu

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2017

Sutra sastanak na Terazijama..Crvena zvezda je odmah reagovala uprvši prst krivice ka predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu, ali ovaj put ni FSS nije ostao nem. Štaviše, usledila je reakcija kao nikada pre. Sa Terazija stiže poruka: nadležni organi će već sutra zasedati povodom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Oglasio se i Iliev: Svi znamo za Terzićevog rođaka

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2017, 18:14

Ne sleže se prašina koju je podigla završnica meča u Čačku gde je Partizan pogotkom Zorana Tošića u 97. minutu doneo trijumf Partizanu u duelu sa Borcem. Iz Crvene zvezde su stigle ozbiljne optužbe na račun Fudbalskog saveza i sudije Novice Anđelovskog, a iz Humske tokom dana stižu reakcije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.