FSS: Ne idite u Maribor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2011, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Ne idite u Maribor

BEOGRAD -

Fudbalski savez Srbije (FSS) apelovao je danas na navijače da se "uzdrže od individualnih odlazaka u Maribor" na poslednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine protiv Slovenije.

U saopštenju objavljenom na sajtu FSS-a navodi se da ulaz na stadion "Ljudski vrt" nije dozvoljen navijačima iz Srbije zbog odluke Disciplinske komisije Evropske fudbalske federacije (UEFA).

"Organizatori meča najavljuju zbog toga, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će na ulazu u stadion, pored ulaznice, tražiti od gledalaca i neki dokument - ličnu kartu ili pasoš. Zbog toga, FSS još jednom apeluje na navijače da se uzdrže od individualnih dolazaka u Maribor zbog suspenzije UEFA, koja je na snazi i koja ne dozvoljava prisustvo naših navijača na gostovanjima do kraja kvalifikacionog ciklusa, uključujući i eventualne baraž mečeve", piše u saopštenju.

FSSrbije kažnjen je zbog incidenata u Đenovi, pre godinu dana u susretu sa Italijom, koji je prekinut.

Srbiji je u Sloveniji neophodna pobeda kako bi pretekla Estoniju na drugom mestu Grupe C i plasirala se u baraž. Utakmica za domaću selekciju nema rezultatski značaj.

Prvo mesto u grupi i plasman na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj naredne godine ranije je obezbedila Italija.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi apel FSS navijačima

Izvor: Studio B, 10.Okt.2011

Fudbalski savez Srbije je, pred poslednju utakmicu u kvalifikacijama za EURO 2012, uputio novi apel navijačima naše reprezentacije...FSS podseća da zbog incidenata u Đenovi, našim navijačima nije dozvoljeno prisustvo na gostujućim utakmicama...- Ulaz na stadion "Ljudski vrt", na kvalifikacionu...

Nastavak na Studio B...

FSS: Navijači, ne idite u Maribor!

Izvor: Mondo, 10.Okt.2011

Fudbalski savez Srbije apelovao je na srpske navijače da ne idu na meč sa Slovenijom u poslednjem kolu kvalifikacija za EURO 2012, jer im zbog odluke Disciplinske komisije UEFA ulaz nije dozvoljen.

Nastavak na Mondo...

FSS: Navijači ne idite u Maribor

Izvor: B92, 10.Okt.2011

Fudbalski savez Srbije (FSS) apelovao je na navijače da ne putuju na poslednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine protiv Slovenije...Ulaz na stadion "Ljudski vrt" u Mariboru nije dozvoljen navijačima iz Srbije zbog odluke Disciplinske komisije Evropske fudbalske federacije (UEFA),...

Nastavak na B92...

FSS: Navijači ne dolazite, još smo pod kaznom!

Izvor: Glas javnosti, 11.Okt.2011, 07:06

BEOGRAD - Fudbalski savez Srbije (FSS) apelovao je na navijače da ne putuju u Maribor na poslednju utakmicu nacionalnog tima u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine protiv Slovenije...Ulaz na stadion "Ljudski vrt" nije dozvoljen navijačima iz Srbije zbog odluke Disciplinske komisije...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.