Novi apel FSS navijačima

Izvor: Studio B, 10.Okt.2011, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi apel FSS navijačima

Fudbalski savez Srbije je, pred poslednju utakmicu u kvalifikacijama za EURO 2012, uputio novi apel navijačima naše reprezentacije.

FSS podseća da zbog incidenata u Đenovi, našim navijačima nije dozvoljeno prisustvo na gostujućim utakmicama.

- Ulaz na stadion "Ljudski vrt", na kvalifikacionu utakmicu Slovenija - Srbija (11. oktobar, 20.45), zbog odluke Disciplinske komisije UEFA, nije dozvoljen navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Srbije. Organizatori meča najavljuju zbog toga, da će na ulazu u stadion, pored ulaznice, tražiti od gledalaca i neki dokument - ličnu karta ili pasoš.

Zbog toga, Fudbalski savez Srbije još jednom apeluje na navijače da se uzdrže od individualnih dolazaka u Maribor zbog suspenzije UEFA koja je na snazi i koja ne dozvoljava prisustvo naših navijača na gostovanjima do kraja kvalifikacionog ciklusa, uključujući i eventualne baraž mečeve.

Dodatna informacija, pored navedenog apela, je da ulaznica za meč Slovenija - Srbija nema u prodaji još od marta 2011. godine, kad je Fudbalski savez Slovenije prodao ulaznice u paketu, za mečeve protiv Italije, Estonije i Srbije, navodi se u apelu FSS.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.