FS Španije dozvoljava utakmice ponedeljkom i petkom

Izvor: B92, 27.Maj.2020, 23:44

FS Španije dozvoljava utakmice ponedeljkom i petkom

Fudbalski savez Španije saopštio je da će dozvoliti da se utakmice igraju ponedeljkom i petkom do kraja sezone.

Španska liga je i pre tražila da igra utakmice ponedeljkom, ali Savez to nije dozvolio.

Predsednik španske lige Havijer Tebas rekao je da želi da se utakmice igraju svakog dana, ali je Savez bio protiv te ideje.

Liga je najavila da će se žaliti na tu odluku koja, kako je navedeno, ugrožava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbalsku industriju u Španiji.

Savez je saopštio da "želi jasno da pokaže dobru volju" i da je takođe spreman da produži dozvolu za igranje utakmica ponedeljkom i na početak sledeće sezone, u zavisnosti od toga kako će se razvijati situacija sa pandemijom i da li će se mečevi i dalje igrati bez navijača.

Takmičenje španskoj fudbalskoj ligi prekinuto je sredinom marta zbog pandemije korona virusa, a moglo bi da se nastavi 8. juna bez publike.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRIMERA ČETIRI DANA NEDELJNO: FS Španije će dozvoliti utakmice ponedeljkom i petkom

Izvor: Kurir, 28.Maj.2020, 09:00

Fudbalski savez Španije saopštio je  da će dozvoliti da se utakmice igraju ponedeljkom i petkom do kraja sezone.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.