Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2020, 18:32

Francuska druga liga i sledeće sezone sa 20 klubova

Fudbalski savez Francuske ukinuo je danas odluku Lige da se sledeće sezone 22 kluba takmiče u drugoj ligi.

Liga je prošle nedelje izglasala da se dozvoli Le Manu i Orleanu da ostanu u drugoj ligi iako je trebalo da ispadnu, a da najbolje trećeligaške ekipe Po i Dankerk napreduju u viši rang takmičenja.

U drugoj francuskoj ligi bi se sledeće sezone takmičila 22 kluba, ali je Izvršni komitet Fudbalskog saveza ukinuo tu odluku.

"Ostaće na snazi >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pravilo o ispadanju dva kluba iz ove sezone, pa će druga liga ostati sa 20 klubova u sezoni 2020/2021", navodi se u saopštenju.

Francuska Vlada je krajem aprila saopštila da će zbog pandemije koronavirusa do septembra biti zabranjene sportske manifestacije, pa je prekinuto i fudbalsko prvenstvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Špance ćemo, ipak, gledati svakodnevno

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020

FS Španije će dozvoliti utakmice ponedeljkom i petkom...Fudbalski savez Španije saopštio je danas da će dozvoliti da se utakmice igraju ponedeljkom i petkom do kraja sezone...Španska liga je i pre tražila da igra utakmice ponedeljkom, ali Savez to nije dozvolio...Predsednik španske lige Havijer...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.