FOTO: Rat navijača Arsenala i na nebu

Izvor: Mondo, 18.Mar.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: "Rat" navijača Arsenala i na nebu

Navijači Arsenala su podeljeni oko podrške Arsenu Vengeru za narednu sezonu, a to se najbolje moglo videti na transparentima iznad stadiona Vest Broma protiv kog Arsenal igra meč 29. kola Premijer lige.

Foto: Guliver/Getty Images/Mike Hewitt

Zanimljiv "rat" navijača Arsenala iznad "Hotornsa".

Arsenal na stadionu Vest Broma igra meč 29. kola Premijer lige, a navijači ovog kluba su baš želeli da budu u centru pažnje i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fudbal je zbog aviona koji su "nosili" transparente, za i protiv Arsena Vengera, pomalo pao i u drugi plan.

Prvo se iznad "Hotornsa" pojavio transparent navijača koji žele da vide leđa francuskom stručnjaku koji je na klupi njihovog kluba od 1996. godine, ali su nezadovoljni "sušom" u trofejnoj sali i zbog toga smatraju da vlasnici tima sa "Emirata" ne bi smeli da mu ponude novi ugovor, pošto mu aktuelni ističe na kraju sezone...

Stoga je viđena poruka "Nema novog ugovora. Vengere, odlazi".

It's happened! The protest plane flew over the hawthorns before kick off #Arsenal#WBAvAFCpic.twitter.com/JU1rdli99u

— ArsenalFanTV (@ArsenalFanTV) March 18, 2017

Međutim, nedugo posle toga iznad stadiona - još jedan avion.

Odgovor na prvu grupu navijača...

Venger i dalje ima svoje pristalice u Arsenalu, a ovi navijači, koji su takođe iznajmili avion, poručili da "Veruju u Arsena".

Ovako je to izgledalo.

Arsenal fans have reached peak David Moyes. pic.twitter.com/7v6KF9VdDd

— The Peoples Person (@PeoplesPerson_) March 18, 2017

Neobičan vid borbe, zar ne?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužna atmosfera i tužna partija Arsenala

Izvor: Mondo, 18.Mar.2017

U premijernom meču 29. kola Premijer lige VBA savladao Arsenal čiji igrači ne mogu da ignorišu "pomešane signale" sa tribina. Polovina navijača želi da Venger ode, polovina da ostane....Ako nastavi sa ovakvim igrama - Arsenal će teško do Lige šampiona..."Tobdžije" su u poslednjih mesec i po...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.