Vengerova odluka - Na kraju kompromis!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vengerova odluka - Na kraju kompromis!

Mediji tvrde da je sve rešeno, jučerašnja farsa sa avionima iznad stadiona VBA pokazuje i da su navijači podeljeni.

Kako pišu današnji mediji u Engleskoj, Arsen Venger će prihvatiti ponudu kluba, ali i produžiti ugovor na jednu, ne na dve sezone.

On se odlučio za takav potez u pokušaju da naredne sezone napravi nešto i na pravi način se oprosti od "Gunera".

Juče iznad stadiona VBA dva aviona, jedan je nosio poruku koja je tražila od njega da ode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << drugi je nosio transparent podrške Francuzu.

Zanimljivo da su prvi iznajmili Kinezi, drugi navijači Arsenala iz Hong Konga.

Arsenal je porazom doveo sebe u tešku situaciju mogao bi da ostane bez Lige šampiona, što Vengerovu poziciju gotovo čini neodrživom. Ali, ako zaista potpiše jednogodišnji ugovor, to bi značilo da i bez igranja u evro eliti, Arsenal zadržava trenera i da će na kraju krajeva biti lakše, bez evropskih takmičenja. To makar govori primer Čelsija.

Ali, šta je sa Maksom Alegrijem?

Otkriveno je da je on praktično dogovorio sve sa Arsenalom, hoće li on čekati da mu istekne ugovor sa Juventusom u leto 2018. Priča se da njegov sadašnji klub to neće dopustiti i da traže da produži ugovor ili da ode, odnosno da odluči.

U svakom slučaju, Venger je već rekao da je doneo odluku, ali nije želeo da je saopšti.

Sada su ove vesti navodno procurele iz kluba, videćemo do kraja marta šta je definitivni  rasplet.

Navijači Arsenala koji su u većini protiv njega, su jutros saznali da je Aleksis Sančez teže povređen i da je možda i završio sezonu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.