FK Vojvodina povukla prigovor na suđenje u Užicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2011, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Vojvodina povukla prigovor na suđenje u Užicu

BEOGRAD -

Fudbalski klub Vojvodina povukao je prigovor na suđenje utakmice četvrtog kola domaćeg šampionata sa užičkom Slobodom, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).

Novosađani su posle pregledanog snimka utvrdili da sudija Danilo Grujić nije pogrešio na njihovu štetu.

"Po završetku utakmice, u rubrici 'mišljenje o suđenju' stavili smo prigovor na suđenje glavnog arbitra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Grujića. Nakon pregledanog video zapisa utvrdili smo da glavni sudija nije pogrešio u situacijama koje smo naveli u zapisniku", rekao je generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović.

Smatramo da je glavni sudija sa svojim pomoćnicima odlično sudio ovu utakmicu, dodaje se u saopštenju. Utakmica Sloboda-Vojvodina završena je rezultatom 2:2.

Na zahtev FK "Metalac" iz Gornjeg Milanovca i FK "Sinđelić" iz Niša na sednici Takmičarske komisije FSS promenjeni su termini odigravanja dve utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije.

Utakmica Metalac - Srem biće odigrana 20. septembra sa početkom u 15.30 časova na stadionu FK "Mladost" u Lučanima, a utakmica Sinđelić - Jagodina, umesto 21. septembra, šest dana kasnije od 15.30 časova na stadionu ŽFK "Mašinac" u Nišu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.