FK Filip Filipović otišao u Bugarsku sa tri tima, vratio se sa tri pehara

Izvor: JužneVesti.com, 17.Okt.2019, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Filip Filipović otišao u Bugarsku sa tri tima, vratio se sa tri pehara

Tri generacije niške fudbalske škole Filip Filipović nastupile su na turniru koji se održavao u bugarskom gradu Dupnica i svaka je u svojoj konkrenciji osvojila šampionski pehar.

Sem tri pobednička pehara FK Filip Filipović se u Niš vratio i sa pojedinačnim odličjima, pošto je Mihailo Simić proglašen za najboljeg golmana u najstarijoj konkurenci, a Tadija Rajković za najboljeg igrača u najmlađoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Među 8-godišnjacima su niški fudbaleri bili posebno dominantni, pošto je najbolji golman bio Bogdan Jovanović, najbolji strelac Tadija Rašić, najbolji igrač Vojin Radojković, a Dimitrije Mitić najbolji odbrambeni igrač.

Naš klub dugi niz godina učestvuje na mnogim turnirima u zemlji i inostranstvu i sa svih turnira smo se vraćali sa nekom medaljom. Pokazalo se da mi imamo dosta talentovane dece koja vrednim i stručnim radom pokazuju rezultate. Nadamo se da će talentovani dečaci nastaviti sa pravilnim radom u našem klubu i da će mnogi od njih sutra biti fudbaleri - navode u klubu.

9-godišnjaci, 8-godišnjaci i 7-godišnjaci niškog kluba nadmetali su se sa vršnjacima iz skopskog Vardara, kao i još 7 bugarskih klubova iz nekoliko gradova.

Dečaci su se sa turnira vratili puni lepih utisaka i novih fudbalskih drugara, naročito sa decom iz FK Vardar Skoplje, pošto smo bili smešteni u istom hotelu - kažu u FK Filip Filipović.

U najstarijoj ekipi niškog kluba bili su Uroš Radojković, Mihailo Simić, Veljko Perović, Manojlo Stamenkov, Mateja Janković, Tadija Mitić, Veljko Balčin, i dva Vuka Nikolić Rajković.

U timu sastavljenom od 8-godišnjaka bili su Bogdan Jovanović, Vojin Radojković, Dimitrije Mitić, Tadija Rašić, Lazar Denčić, Anđelo Kocić i Gavrilo Jovanović, dok su najmlađi fudbaleri bili Tadija Rajković, Uroš Stanković, Minja Mirić, Filip Ranđelović, Nemanja Panić, Jovan Škudrinja, Vojin Stepanović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.