FIFA potvrdila kaznu Realu i Atletiku: Nema kupovine do januara 2018!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA potvrdila kaznu Realu i Atletiku: Nema kupovine do januara 2018!

Odbijene žalbe madridskih velikana

Madridski fudbalski giganti Real i Atletiko definitivno neće moći da dovode nove igrače do januarskog prelaznog roka 2018. godine. Nadležni organi FIFA odbacili su žalbe ovih klubova na prvostepenu presudu o zabrani transfera.

Atletiko i Real su proglašeni krivim za kršenje pravila FIFA koja se tiču zaštite prava maloletnika prilikom transfera.

Na sličan način je pre dve godine kažnjen i treći španski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << velikan Barselone, čija žalba je takođe bila odbačena.

“Oba kluba će morati da odsluže kaznu koja ih sprečava da registruju igrače u sledeće dva prelazna roka kako u domaćim, tako i u međunarodnim takmičenjima. Kazna se ne odnosi na ženske, futsal i sekcije fudbala na pesku ovih klubova, kao ni na mogućnost odlaska igrača“, navodi se u obrazloženju FIFA.

Takođe, klubovima slede i novčane kazne. Atletiko će na račun FIFA morati da uplati 822.000 evra, a Real znatno manje, 328.000.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIFA donela odluku koja će razbesneti navijače Reala i uzdrmati gigante iz Madrida!

Izvor: Telegraf.rs, 08.Sep.2016

Žalbeni komitet FIFA odbio je žalbe Real Madrida i Altletika na zabranu transfera i u celini je potvrdio odluku Disciplinske komisije FIFA povodom slučajeva koji se odnose na zaštitu maloletnika...Zabrana regisrivanja igrača važiće za naredna dva prelazna roka, pa će tako madridski velikani moći...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.