FIFA: Real i Atletiko bez transfera do 2018.

Izvor: B92, 08.Sep.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA: Real i Atletiko bez transfera do 2018.

Real Madrid i Atletiko Madrid neće moći da registruju igrače za naredna dva prelazna roka, nakon što je FIFA odbila njihove žalbe.

Madridski klubovi kažneni su u januaru za kršenje propisa koje se odnose na zaštitu i transfer maloletnika.

Atletiko je kažnjen i novčano sa 900.000, a Real sa 360.000 franaka.

"Žalbeni komitet FIFA odlučio je da odbije žalbe španskih klubova Atletiko i Real Madrida i da potvrdi prvobitne odluke koje je doneo Disciplinski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komitet FIFA. Oba kluba imaju zabranu registracije igrača na nacionalnom i internacionalnom nivou u naredna dva uzastopna prelazna roka“, saopštila je FIFA.

Istragom su obuhvaćeni maloletnici koji su nastupali u takmičenjima za Atletiko od 2007. do 2014. godine i Real, između 2005. i 2014. godine.

FIFA je pre više od godinu dana na isti način zbog istog problema kaznila Barselonu, koja je tek ovog januara dobila pravo da registruje nove igrače.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FIFA potvrdila kaznu Realu i Atletiku: Nema kupovine do januara 2018!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Sep.2016

Odbijene žalbe madridskih velikana..Madridski fudbalski giganti Real i Atletiko definitivno neće moći da dovode nove igrače do januarskog prelaznog roka 2018. godine. Nadležni organi FIFA odbacili su žalbe ovih klubova na prvostepenu presudu o zabrani transfera...Atletiko i Real su proglašeni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.