FIFA kritikovala Totenhem zbog Lorisa

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2013, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA kritikovala Totenhem zbog Lorisa

Glavni lekar Svetske fudbalske federacije (FIFA) Jirži Dvorak je kritikovao danas engleski klub Totenhem jer je dozvolio da golman Ugo Loris nastavi utakmicu, a pošto se onesvestio na terenu posle duela sa protivničkim igračem.

 

Loris je tokom nedeljne utakmice i duela sa Romeluom Lukakuom 15 minuta pre kraja meča udario glavom u koleno napadača Evertona, nakon čega se onesvestio.

"Trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je da bude zamenjen. Videlo se da je udarac ozbiljan čim je Lukakuu bio potreban led za koleno. Postoji verovatnoća od 99 odsto da gubitak svesti u takvim situacijama dovodi do potresa mozga", rekao je Dvorak.

Trener Totenhema Andre Viljas Boaš rekao je da je Loris želeo da odigra utakmicu do kraja.

"On se toga ne seća jer se onesvestio. To je bio jak udarac, ali izgledao je pribrano i bio je spreman da nastavi", rekao je Boaš.

Utakmica Totenhema i Evertona završena je bez golova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

FIFA kritikovala Totenhem zbog Lorisa

Izvor: Dzungla.org, 04.Nov.2013

Glavni lekar Svetske fudbalske federacije (FIFA) Jirži Dvorak je kritikovao danas engleski klub Totenhem jer je dozvolio da golman Ugo Loris nastavi utakmicu, a pošto se onesvestio na terenu posle duela sa protivničkim igračem. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.