Izvor: Blic, 09.Apr.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIFA: Srbija i dalje 31. na svetu, veliki skok Crne Gore

Reprezentacija Srbije zadržala se na 31. mestu danas objavljene rang liste Svetske fudbalske federacije (FIFA).



Srbija je prošlog meseca igrala samo u Kijevu sa Ukrajinom od koje je izgubila sa 0:2. Ukrajina je trenutno na 32. mestu FIFA rang liste.

Selekcije Argentine i dalje je na prvom mestu, a slede je Brazil, koji zaostaje svega 10 bodova, Italija, Španija, Nemačka, Češka i Francuska. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Jedina reprezentacija u 10 najboljih na svetu koja je ostvarila napredak jeste selekcija Grčke, koja je sa 10. došla do osmog mesta, pošto je pretekla Portugal i Holandiju. Grčkoj je osmo mesto na listi najbolji plasman ikada.

Najveći napredak ostvarila je ekipa Crne Gore, koja je skočila za 22 mesta i sada je 153. na svetu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Argentina i dalje prva, Srbija 31.

Izvor: B92, 09.Apr.2008

..Reprezentacija Srbije zadržala je 31. poziciju na najnovijoj rang listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) iako je izgubila osam bodova u odnosu na prethodni mesec. Prva je Argentina sa 1519, a sledi Brazil sa deset bodova manje. Treće mesto zadržala je Italija sa 1391, što je čak 114 bodova...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.