FIFA RANG LISTA: Srbija ne mrda, bez promena i u vrhu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 12:47

FIFA RANG LISTA: Srbija ne mrda, bez promena i u vrhu

Orlovi izgubili 2,49 bodova.

Fudbalska reprezentacija Srbije zadržala je 25. mesto na najnovijoj rang listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA).

Srbija ima 1.539,03 boda. Selekcija Srbije je u odnosu na prethodnu listu izgubila 2,49 bodova, ali je zadržala 25. poziciju.

Čelno mesto na rang listi FIFA i dalje drži selekcija Argentine, koji je sakupila 1.843,73 boda. Na drugoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Francuska, a treća je reprezentacija Brazila. Engleska je na četvrtoj poziciji, Belgija je peta, a Hrvatska je na šestom mestu. U TOP 10 nalaze se još Holandija, Italija, Portugalija i Španija.

Što se tiče rivala Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, reprezentacija Mađarske je 36. selekcija sveta, dok je Crna Gora na 71. poziciji. Bugarska je na 77. mestu, dok je Litvanija 145. reprezentacija na rang listi FIFA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.