Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2023, 11:54

Fudbalska reprezentacija Srbije zadržala 25. mesto na rang listi FIFA

Fudbalska reprezentacija Srbije zadržala je 25. mesto na najnovijoj rang listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA), koja je objavljena danas. Srbija ima 1.539,03 boda. Selekcija Srbije je u odnosu na prethodnu listu izgubila 2,49 bodova, ali je zadržala 25. poziciju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FIFA RANG LISTA: Srbija ne mrda, bez promena i u vrhu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023

Orlovi izgubili 2,49 bodova...Fudbalska reprezentacija Srbije zadržala je 25. mesto na najnovijoj rang listi Međunarodne fudbalske federacije (FIFA)...Srbija ima 1.539,03 boda. Selekcija Srbije je u odnosu na prethodnu listu izgubila 2,49 bodova, ali je zadržala 25. poziciju...Čelno mesto na rang...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.