Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta su rekli čelnici Radničkog povodom napada na fudbalera

Fudbalski klub Radnički 1923 osudio je napad navijača na igrača tog kluba Vuka Sotirovića, ali i napise medija o tome. Sindikat fudbalera objavio je u sredu da je grupa huligana upala u svlačionicu Radničkog, pretila igračima i fizički napala neke od njih ako ne prekinu štrajk zbog neisplaćenih plata.

Ali, u saopštenju objavljenom na sajtu kluba se navodi da su fudbaleri Radničkog pre početka jučerašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << treninga razgovarali sa upravom kluba, "uvideli svoju grešku i odlučili da nakon dva dana netreniranja obustave štrajk".

Na stadionu "Čika Dača" u sredu je, kao i obično, bila navijačka grupa "Crveni đavoli" i zatražila razgovor sa igračima što im je dopustio šef stručnog štaba Neško Milovanović koji je prisustvovao tom razgovoru.

Na tom sastanku, "po rečima trenera, nije bilo nikakvih pretnji navijača, a ponajmanje noževa, palica i sličnih predmeta - kako su preneli pojedini mediji", piše u saopštenju.

Međutim, po završetku sastanka, jedan navijač je ostao u svlačinici i tada je došlo do svađe između njega i igrača Vuka Sotirovića, a potom je navijač udario igrača u lice, o čemu je Sotirović obavestio policiju.

Radnički smatra da je to bio izolovan incident, jer toga ranije nije bilo, te izražava negodovanje zbog "neadekvatnih naslova u štampanim i elektronskim medijima" o tom događaju.

"Radnički 1923 oštro osuđuje ovaj incident i napad na igrača Vuka Sotirovića, kao i svaki vid nasilja u sportu. Nadamo se da će se ovaj događaj ubrzo razjasniti i da neće poremetiti odnos igrača i navijača našeg kluba", zaključuje klubu saopštenju.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.