Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 19:07

Eriksen uspešno operisan, napustio bolnicu pa posetio saigrače

Danski fudbaler se oglasio nakon hirurške intervencije

Lepe vesti stigle su iz Danske čiji je fudbalski savez saopštio da je Kristijan Eriksen uspešno operisan i pušten iz bolnice gde je obavljena hirurška intervencija. Veznom fudbaleru koji je na susretu sa Finskom proživeo životnu dramu nakon što je ostao bez svesti, ugrađen je defibrilator, a neposredno po izlasku iz zdravstvene ustanove u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio smešten posetio je saigrače iz nacionalnog tima.

Eriksen je saigračima poslao poruku podrške pred odlučujući susret u Grupi B protiv Rusije koji Danci dočekuju uz dva vezana poraza, od Finske (0:1) i Belgije (1:2).

"Hvala svima na velikom broju lepih želja, bilo je neverovatno videti i osetiti to. Operacija je prošla dobro i ja se osećam dobro, s obzirom na okolnosti. Bilo je sjajno videti saigrače ponovo posle izvanredne utakmice koju su odigrali juče. Moram da istaknem da ću navijati za njih protiv Rusije u ponedeljak", izjavio je vezni fudbaler.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KAKVO IZNENAĐENJE ZA DANCE: Eriksen odmah nakon izlaska iz bolnice posetio saigrače – ‘prekinuli smo trening, morali smo da ga zagrlimo’

Izvor: HotSport.rs, 19.Jun.2021, 15:51

Kristijan Eriksen je juče napustio bolnicu, i odmah nakon toga odlučio je poseti svoje saigrače iz reprezentacije. Danaski fudbaler je odmah nakon izlaska iz bolnice posetio svoje saigrače iz reprezentacije na treningu. – Nismo znali da će doći. Prekinuli smo trening. NJegova poseta je donela...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.