Eriksen na terenu posle osam meseci

Izvor: B92, 26.Feb.2022, 12:42

Eriksen na terenu posle osam meseci

Kristijan Eriksen ponovo se vraća fudbal i ove subote, 26. februara, debitovaće u dresu novog kluba Brentforda.

Svi se još uvek dobro sećamo 12. juna kada je Danac kolabirao tokom utakmice Evropskog prvenstva protiv Finske u Kopenhagenu.

Od tada mu je ugrađen aparat koji omogućuje bolji rad srca, a u međuvremenu mu je Inter uručio otkaz zbog propisa koji su na snazi u Italiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U Engleskoj nema ograničenja za igrače sa implantima, pa je potpisao ugovor sa Brentfordom za koji će debitovati u utakmici 27. kola Premijer lige protiv Njukasla od 16.00.

Mnogi ljubitelji fudbala će sa pažnjom gledati taj meč, a mi mu želimo svu sreću na novom početku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČUDO! VRATIO SE ERIKSEN! Neverovatni Danac u igri na utakmici Premijer lige! Prvi zvanični meč nakon što je JEDVA OSTAO ŽIV!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2022

Iako je jedva preživeo srčani udar na utakmici Danske protiv Finske na Evropskom prvenstvu, Kristijan Eriksen se vratio profesionalnom fudbalu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.