Izvor: RTS, 26.Feb.2022, 19:11

Novi početak Kristijana Eriksena, Junajted nemoćan protiv Votforda

Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su bez golova sa Votfordom, u utakmici 27. kola Premijer lige. Kristal Palas i Barnli igrali 1:1, Brentford poražen od Njukasla 2:0, u utakmici u kojoj je debitovao Kristijan Eriksen. Aston Vila trijumfovala u Brajtonu 2:0.
Još jedan loš meč na svom terenu odigrali su "đavoli", ovoga puta nisu uspeli da daju gol ekipi koja se grčevito bori za opstanak.

Jeste se Votford odlučio da brani svoj golom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tokom većeg dela susreta, ali "stršljenovi" nisu razočarali, pa su preko Sara u poslednjim trenucima meča mogli da šokiraju domaće navijače.
Roj Hodžson četvrti put uzastopno nije poražen na "Old Trafordu", ali će imati težak zadatak da za Votfordom izbegne ispadanje u Čempionšip.
Junajted je ostao na četvrtom mestu na tabeli sa dva boda više, ali i čak tri utakmice više od Arsenala.
Možda i najlepša priča sa Ostrva danas stiže iz Btrentforda, gde je za domaći tim protiv Njukasla debitovao Kristijan Eriksen.
Dancu je ovo bio prvi zvaničan meč otkako je prošlog leta dožive srčani udar tokom meča Evropskog prvenstva.

Ipak, ni Eriksen, koji je u igru ušao u 52. minutu umesto zemljaka Jensena, nije mogao da pomogne svom timu da izbegne poraz, a Njukasl je slavio sa 2:0.
Žoelinton i Vilok već su u prvom poluvremenu uspeli da iskoriste prednost igrača više, pošto je prethodno isključen Dasilva.
"Svrake" se nalaze u odličnoj seriji, ovo je bila četvrta pobeda u psolednjih pet mečeva i sada je tim sa severa Engleske bliži sredini tabele nego zoni ispadanja.
Kristal Palas i Barnli odigrali su 1:1 - poveli su domači preko Šlupa u 9. minutu, da bi bod gostima doneo Luka Milivojević, autogolom na startu drugog dela.
Aston Vila je kao gost savladala ekipu Brajtona sa 2:0, a strelci su bili Mati Keš u prvom i Oli Votkins u drugom poluvremenu.
Premijer liga, 27. kolo:
Petak:
Sautempton - Norič 2:0
Subota:
Lids - Totenhem 0:4
Brentford - Njukasl 0:2
Kristal Palas - Brajton 1:1
Mančester junajted - Votford 0:0
Brajton - Aston Vila 0:2
Everton - Mančester siti (18.30)
Nedelja:
Čelsi - Lester (odloženo)
Vest Hem - Vulvs
Tabela:
1. Mančester siti 63
2. Liverpul 60
3. Čelsi 50
4. Mančester junajted 47
5. Arsenal 45
6. Vest hem 42
7. Totenhem 42
8. Vulvs 40
9. Sautempton 35
10. Brajton 33
11. Kristal Palas 30
12. Aston Vila 30
13. Lester 27
14. Njukasl 25
15. Brentford 24
16. Lids 23
17. Everton 22
18. Barnli 21
19. Votford 19
20. Norič 17 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ERIKSEN SE VRATIO, BRENTFORD IZGUBIO: Novi kiks Mančester junajteda!

Izvor: Kurir, 26.Feb.2022

Fudbaleri Njukasla pobedili su danas na gostujućem terenu Brentford sa 2:0, u utakmici 27. kola Premijer lige u kojoj je za poraženi tim igrao Kristijan Eriksen, prvi put otkako je u junu doživeo srčani udar na terenu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.