Engleski savez optužio Artetu za nedolično ponašanje

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 13:14

Engleski savez optužio Artetu za nedolično ponašanje

Fudbalski savez Engleske optužio je trenera Arsenala Mikela Artetu za nedolično ponašanje zbog komentarisanja suđenja u utakmici i porazu od Njukasla.

Arteta je bio ljut posle poraza od Njukasla 0:1, a odluku VAR sudije nazvao je "sramnim". Sudija Entoni Gordon je u tri navrata proveravao situaciju VAR tehnologijom i svaki put odluke su išle u korist Njukasla.

Trener londonske ekipe do utorka ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rok za žalbu.

"Njegovi komentari predstavljaju nedolično ponašanje jer su uvredljivi prema sudijama ili su štetni ili narušavaju utakmicu", naveo je Savez, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Arsenal je saopštio da je suđenje bilo neprihvatljivo i naveo da su igrači, treneri i navijači "zaslužili bolje".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TO NIJE BILO LEPO: Arteti preti kazna zbog nedoličnog ponašanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023

Menadžer Arsenala u problemu...Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je trenera Arsenala Mikela Artetu za nedolično ponašanje zbog komentarisanja suđenja u utakmici i porazu od Njukasla u Premijer ligi...Arteta je bio ljut posle poraza od Njukasla 0:1, a odluku VAR sudije nazvao je „sramnim“....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.