Emotivan oproštaj golmana koji boluje od leukemije: Danas je moj poslednji trening

Izvor: BKTV News, 27.Jul.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emotivan oproštaj golmana koji boluje od leukemije: "Danas je moj poslednji trening"

Golman Vulverhemptona Karl Ikeme zvanično je završio fudbalsku karijeru. Neigerijski čuvar mreže ranije nego što je planirao oprostio se od lopte i rukavica, a razlog je borba sa leukemijom koja mu je dijagnostifikovana u julu 2017 godine.

Ikeme je tokom čitave karijere bbio član Vukova za koje je više od 200 puta stajao među stative.

Uprkos saznanju da mu sledi borba protiv teške bolesti, golman >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je ostao uz saigrače na putu do Premijer lige. Ipak, pred početak nove sezone odlučio je da okači kopačke o klin, a danas je odradio svoj poslednji trening.

"Hvala na podršci svih ovih godina. Danas je moj poslednji dan kao fudbalera. Srećan sam i zahvalan na svemu", paisao je Ikeme na Tviteru.

Thank you for the support over the years . My last day as a footballer. But one I am happy and great full for !!! Thanks to everyone to do with @wolves and everyone in football I have met. ?◼️❤️ https://t.co/WM1s5A0czm

Golman (32) je javnosti obrazložio svoju odluku:

"Preporuka doktora bila je da se povučem iz profesionalnog sporta. Prihvatio sam sugestiju ne želeći da dodatno ugrozim zdravlje. Želim da vreme provodim sa decom, familijom i prijateljima. Među brojnim stvarima, kad vam je život u opasnosti, najmanje što možete jeste da što više vremena posvetite najbližima", rekao je Ikeme.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.