Ekskluzivno - Stadion u Humskoj uskoro dobija sponzora!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno - Stadion u Humskoj uskoro dobija sponzora!

Fudbalski klub Partizan uskoro bi trebalo da ozvaniči saradnju sa stranom kompanijom koja će finansirati održavanje stadiona a u isto vreme zdanje u Humskoj nosiće ime tog sponzora.

Stadion koji je i danas poznat pod nazivom "JNA" uskoro bi trebalo da promeni ime i to nakon što fudbalski klub Partizan ozvaniči sponzorstvo sa jednom stranom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kompanijom.

Novinar Željko Pantić plasirao je tu ekskluzivnu informaciju u emisiji "Dođite na stadion" u kojoj je otkrio da bi do promene imena stadiona u Humskoj trebalo da dođe nakon što Upravni odbor da svoju saglasnost da se realizuje ova ideja.

To praktično znači da će stadion Partizana poneti ime strane kompanije koja će za uzvrat rasteretiti budžet crno-belih za ozbiljnu stavku koja se tiče ulaganja u održavanje fudbalskog zdanja u Humskoj.

Ugovor o novom sponzorstvu trebalo bi da bude ozvaničen naredne nedelje na sednici UO JSD Partizan koju je sazvao generalni sekretar Milan Obućina nakon dogovora sa predsednikom Duškom Vujoševićem.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

STIŽU PARE U HUMSKU: Stadion Partizana dobiće ime po novom sponzoru

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015, 18:18

Inostrana kompanija finansiraće održavanje stadiona, koji će nositi njen naziv..Stadion u Humskoj uskoro dobija novo ime!..Dakle, posle stadiona JNA i stadiona Partizana, taj objekat dobiće ime po novom sponzoru crno-belih...Naime, jedna strana kompanije uskoro bi trebalo da uđe u sponzorski pul...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.