Eduardo spreman za Škendiju

Izvor: B92, 12.Jul.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eduardo spreman za Škendiju

Portparol Partizana Marko Vjetrović potvrdio je da je iz brazilskog Sao Kaetana stigao sertifikat za napadača 'crno-belih' Eduarda.

"Brazilski klub je poslao sertifikat u Fudbalski savez Srbije, što znači da je transfer gotov i da će Eduardo biti na raspolaganju treneru Aleksandru Stanojeviću", rekao je Vjetrović novinarima na stadionu Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Brazilac će moći da debituje za srpskog šampiona u sredu, u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u kojem Partizan od 20.45 u Beogradu igra protiv makedonske Škendije.

"Rok za dodatnu prijavu igrača je do utorka veče, 24 sata pre početka utakmice", dodao je Vjetrović.

Trener 'crno-belih' Aleksandar Stanojević rekao je da klub "neće raditi ništa na silu", kada je reč o angažovanju novog štopera.

"Dobro ćemo pregledati sve opcije koje imamo i odlučiti. Ne smemo da pogrešimo u izboru, pa čak i da ne možemo da ga prijavimo za sledeće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona", poručio je Stanojević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Papiri stigli, Brazilac predvodi napad

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2011

Eduardo će igrati protiv Škendije, sertifikat stigao u FSS, pa će crno - beli večeras naknadno prijaviti brazilskog centarfora.

Nastavak na Sportske.net...

Trener Škendije: Oduševljeni smo gostoprimstvom Partizana

Izvor: Sportal.rs, 12.Jul.2011

Trener Škendije iz Tetova Katip Osmani ocenio je da bi za njegov tim u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Partizana u Beogradu "remi bio dovoljan, kao i minimalan poraz uz postignut gol".

Nastavak na Sportal.rs...

Rešena predposlednja misterija

Izvor: RTS, 12.Jul.2011

Sertifikat iz Brazila je stigao na vreme tako da Partizan ima dovoljno vremena da do isteka roka u 20.45 časova registruje napadača Eduarda za mečeve sa Škendijom. Ovim je otklonjena i predposlednja nedoumica pred meč srpskog i makedonskog šampiona. Ostalo još da se vidi da li će navijači oba...

Nastavak na RTS...

Stigao sertifikat za Eduarda Pašeka

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2011

Portparol fudbalskog kluba Partizan Marko Vjetrović potvrdio je da je iz brazilskog Sao Kaetana stigao sertifikat za napadača crno-belih Eduarda..."Brazilski klub je poslao sertifikat u Fudbalski savez Srbije, što znači da je transfer gotov i da će Eduardo biti na raspolaganju treneru Aleksandru...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.