EP (U21) - Moćna furija održala fudbalski čas Francuzima, čeka nas finale za sladokusce! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP (U21) - Moćna "furija" održala fudbalski čas Francuzima, čeka nas finale za sladokusce! (video)

Na kraju ubedljiva pobeda Španije

Dobili smo finaliste Evropskog prvenstva za mlade, večeras su Španci deklasirali Francuze sa 4:1 i tako zakazali finale sa Nemcima.

Nije sve tako krenulo dobro za Špance, već u 16. minutu Mateta donosi prednost Francuzima posle sigurno penala, najstrožijoj kazni je kumovao faul Firpa u šesnaestercu, igrao se 16. minut susreta.

Desetak minuta kasnije, mladi Španci stižu do izjednačenja. Roka je iz drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << puta bio siguran i postigao lep gol za 1:1, igrao se 28. minut susreta.

Nastavili su Španci sa pritiskom i uspeli su da do odlaska na pauzu u potpunosti preokrenu rezultat. Konate je nespretno reagovao u šesnaestercu i napravio jedanaesterac. Odličnu priliku koristi Ojarzabal i u dubokoj nadoknadi drugog poluvremena donosi prednost svom timu.

Međutim, Španci nisu tu stali. Samo dva minuta posle povratka sa pauze Ruiz odlično asistira Olmu, igrao se 47. minut, finalisti iz 2017. godine već vode sa 3:1.

Dvadeset minuta kasnije, sve je bilo gotovo. Novi fudbaler Vest Hema Pablo Fornals asistira za četvrti gol svoje reprezentacije, u 67. minutu odlično reagujem Majoral

Španci su tako zakazali novi fudbalski klasik sa Nemcima, podsetimo pre dve godine u Poljskoj je bilo isto finale. Nemci su slavili sa 1:0.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.