E TAKO SE IGRA FUDBAL: Sporting očitao lekciju Jang Bojsu - i to u Švajcarskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 21:53

E TAKO SE IGRA FUDBAL: Sporting očitao lekciju Jang Bojsu - i to u Švajcarskoj

Crvena zvezda to nije mogla da uradi.

Lisabonski Sporting pobedio je Jang Bojs u Bernu 3:1 i napravio veliki korak ka osmini finala Lige Evrope. U preostale tri utakmice istog termina, u Istanbulu je Galatasaraj u finišu srušio prašku Spartu (3:2), dok u Roterdamu i Hamburgu nije bilo pobednika u susretima Fejenord – Roma (1:1) i Šahtjor – Marsej (2:2).

Dželat Crvene zvezde nije imao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čemu da se nada protiv lavova iz Lisabona.

Sve je počelo kada je Aurele Amenda postigao autogol nespretnom reakcijom na udarac Majkla Edvardsa, a ubrzo je i napravio penal koji je realizovao Viktor Đokeres u 10 kobnih minuta.

Do poluvremena je vezista srpskih korena Filip Ugrinić uneo neizvesnost, ali ona i nije dugo trajala. Već početkom nastavka Gonsalo Injasio je vratio dva gola razlike i već sada Sporting može da računa da je prošao dalje.

Rezultati:

Fejenord–Roma 1:1

Paišao 45+1 – Lukaku 67

Galatasaraj–Sparta Prag 3:2

Demirbaj 19, Mertens 61, Ikardi 90+1 – Presijado 47, Kuhta 65

Šahtjor–Marsej 2:2

Matvienko 68, Eginaldo 90+3 – Obamejang 64, Endiaje 89

Jang Bojs–Sporting 1:3

Ugirnić 43 – Amenda 31ag, Đokeres 40, Inasijo 48
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.