Džagjelka u Evertonu do 2017.

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džagjelka u Evertonu do 2017.

Engleski fudbalski premijerligaš Everton saopštio je da je produžio ugovor sa Filom Džagjelkom za još dve godine, tako da će taj reprezentativni defanzivac ostati u klubu sa Gudison Parka do 2017.
Džagjelka (30) se pridružio liverpulskim plavima 2007. iz Šefild Junajteda i od tada odigrao blizu 200 utakmica u svim takmičenjima.
Oduševljeni smo što je Fil odlučio da karijeru verovatno okonča na Gudison Parku. On je izuzetno važan i uticajan igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i ja, kao i mnoge pristalice Evertona, radujemo se što ćemo ga gledati u plavom dresu narednih godina. Brzo smo se dogovorili oko produžetka saradnje i mi smo mu zahvalni na profesionalnosti i ljubaznosti ispoljenoj tokom pregovora –izjavio je izvršni direktor Evertona Robert Elston.
Džagjelka je bio član reprezentacije Engleske na letošnjem prvenstvu Evrope, a dres „Gordog Albiona” do sada je oblačio na 16 utakmica.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Jagjelka veran Evertonu

Izvor: B92, 03.Jan.2013

Defanzivac Evertona Fil Jagjelka produžio je ugovor sa ovim klubom za još dve godine...Time se obavezao na vernost klubu do 2017. godine...Jagjelka je na Gudison Park stigao 2007. godine iz Šefild Junajteda za sumu od četiri miliona funti. Robert Elston, izvršni direktor Evertona, izjavio je za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.