Džagjelka na Gudison parku do 2017.

Izvor: Press, 03.Jan.2013, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džagjelka na Gudison parku do 2017.

Džagjelka (30) se pridružio liverpulskim plavima 2007. iz Šefild Junajteda i od tada odigrao blizu 200 utakmica u svim takmičenjima.

- Oduševljeni smo što je Fil odlučio da karijeru verovatno okonča na Gudison Parku. On je izuzetno važan i uticajan igrač i ja, kao i mnoge pristalice Evertona, radujemo se što ćemo ga gledati u plavom dresu narednih godina. Brzo smo se dogovorili oko produžetka saradnje i mi smo mu zahvalni na profesionalnosti i ljubaznosti ispoljenoj tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pregovora - izjavio je izvršni direktor Evertona Robert Elston.

Džagjelka je bio član reprezentacije Engleske na letošnjem prvenstvu Evrope, a dres "Gordog Albiona" do sada je oblačio na 16 utakmica.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Džagjelka u Evertonu do 2017.

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013

Engleski fudbalski premijerligaš Everton saopštio je da je produžio ugovor sa Filom Džagjelkom za još dve godine, tako da će taj reprezentativni defanzivac ostati u klubu sa Gudison Parka do 2017.. Džagjelka (30) se pridružio liverpulskim plavima 2007. iz Šefild Junajteda i od tada odigrao blizu...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.