Dve ruske tinejdžerke odsekle glavu beskućniku i igrale fudbal!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2013, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve ruske tinejdžerke odsekle glavu beskućniku i igrale fudbal!

Pošto su, koristeći sekiru, testeru i noževe odsekle glavu jednom beskućniku, a zatim “igrale fudbal“ sa istom po ulicama Moskve, u prestonici Rusije uhapšene su dve tinejdžerke.

Foto: Arhiva

Devojke su objasnile policiji da “im se nije svideo njegov (beskućnikov) izgled“, što je bio razlog da mu odseku glavu. Pošto su se naigrale >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fudbala, tinejdžerke su ubacile glavu u kantu za smeće i potom otišle u stan u kojem ih je policija uhapsila tako što je pratila krvave tragove od mesta ubistva. Prema pisanju ruskih medija, u trenutku hapšenja devojke su izgledale kao da su u alkoholisanom stanju.

Događaju je navodno prisustvovalo troje svedoka, ali je problem što nesrećni beskućnik ne može da bude identifikovan. Naime, njegov leš je ostao na mestu ubistva, ali je glavu odneo đubretarski kamion kada je čišćeno smeće...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.