Dva sata i 53 minuta kvalitetnog programa – svi golovi Kristijana Ronalda VIDEO

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 14:48

Dva sata i 53 minuta kvalitetnog programa – svi golovi Kristijana Ronalda VIDEO

Kristijano Ronaldo je profesionalnu fudbalsku karijeru počeo 2002. u dresu lisabonskog Sportinga.

Više od 20 godina kasnije ta karijera i dalje traje, a portugalski napadač odavno je njom stekao status fudbalske ikone i jednog od najboljih, za mnoge i najboljeg, fudbalera svih vremena.

Igrajući kasnije za velikane kao što su Mančester junajted, Real Madrid i Juventus, a danas kao član Al Nasra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Saudijske Arabije, nije prestao i ne prestaje da postiže golove.

Više od 100 dao je za Juventus, gotovo 150 njih u dresu Junajteda, a apsolutno neverovatan bio kao igrač Reala, za koji je u 438 utakmica dao 450 golova.

Rekorder je i portugalske reprezentacije sa 128 pogodaka. Ukupno je, prema ovom videu, postigao 873 gola na 1.206 utakmca za klubove i reprezentaciju.

Kako su svi oni izgledali, a tu ćemo verovati autoru kompilacije da ih je sve stavio u isti video, možete pogledati ispod teksta.

Bez obzira da li ste fan ili ne, Portugalac zna kako se postižu golovi.

Njegov golgeterski repertoar će vam oduzeti manje od tri sata života:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.