Dva kluba u kvalifikacijama za LŠ? Sasvim moguće!

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva kluba u kvalifikacijama za LŠ? Sasvim moguće!

San fudbalske Srbije je da imamo dva kluba u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Posle uspeha Crvene zvezde i Partizana, to uopšte nije nerealna mogućnost. Naprotiv, sasvim je dostižna.
Na meču Krila Sovjetov – Dinamo M, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za pobedu gosta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Da bi se to desilo, Srbija mora da dosegne 15. poziciju na UEFA listi koeficijanata. Naša zemlja je trenutno 18, a na ruku srpskim predstavnicima ide i to što su zemlje ispred nas, do Češke na 12. mestu, ostale sa jednim klubom na evropskoj sceni.
Ispred nas je Hrvatska kojoj je u Evropi ostao samo Dinamo. Na ciljanoj poziciji 15 je Grčka. Zbog toga će mečevi Crvene zvezde i Olimpijakosa imati posebnu specifičnu težinu.
Sve je u rukama beogradskih večitih rivala. Dvojac u Ligi šampiona. Zašto da ne?

The post Dva kluba u kvalifikacijama za LŠ? Sasvim moguće! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Arnold: Zvezdin plasman u Ligu šampiona je sjajna stvar za Australiju

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 09:11

Selektor fudbalske reprezentacije Australije Grejam Arnold pohvalio je štopera Crvene zvezde, Miloša Degeneka, i čestitao mu na plasmanu u Ligu šampiona sa crveno-belima.. Kvota u MaxBetu na nerešen ishod na meču Čukaričkog i Radničkog iz Niša je 3.00.. Arnold je u petak održao konferenciju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.