Arnold: Zvezdin plasman u Ligu šampiona je sjajna stvar za Australiju

Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arnold: Zvezdin plasman u Ligu šampiona je sjajna stvar za Australiju

Selektor fudbalske reprezentacije Australije Grejam Arnold pohvalio je štopera Crvene zvezde, Miloša Degeneka, i čestitao mu na plasmanu u Ligu šampiona sa crveno-belima.
Kvota u MaxBetu na nerešen ishod na meču Čukaričkog i Radničkog iz Niša je 3.00.
Arnold >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je u petak održao konferenciju za štampu, na kojoj je saopštio spisak za prvu utakmicu u kvalifikacijama za Mundijal protiv Kuvajta, a na njemu se našlo i ime 25-godišnjeg defanzivca.
Miloš se vratio u Zvezdu i to je fantastična priča. Ide mu izuzetno dobro, dao je gol u prvoj utakmici protiv Jang Bojsa i pomogao je klubu da se plasira u Ligu šampiona. Činjenica da imamo igrača koji igra na tom nivou, protiv vrhunskih fudbalera u Ligi šampiona je sjajna za reprezentaciju Australije – kazao je Arnold.
Degenek je do sada odigrao 23 utakmice za Australiju.
Vodio sam razgovor sa njim oko toga gde bi mogao da pređe kada napusti Saudijsku Arabiju. Odabrao je Crvenu zvezdu, gde se oseća jako prijatno. Za Miloša, ali i za nas je odlično što igra u takvom klubu – jasan je Arnold.

The post Arnold: Zvezdin plasman u Ligu šampiona je sjajna stvar za Australiju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.